Cryotherapy

Krioterapija

Line3

Šta je Krioterapija?

Krioterapija je efikasna terapija koja koristi hladnoću za lečenje raznih medicinskih stanja. Ova terapija se zasniva na izlaganju tela niskim temperaturama, što dovodi do brojnih koristi za zdravlje.

Krioterapija se često koristi za ublažavanje upala, smanjenje otoka, ubrzavanje procesa zaceljivanja i oporavka od povreda. Takođe, krioterapija može pomoći u smanjenju bolova i nelagodnosti, poboljšanju cirkulacije i revitalizaciji kože. U našem centru, stručni terapeuti primenjuju krioterapiju i pružaju individualizovane tretmane u skladu sa Vašim specifičnim potrebama.

Tokom krioterapije, možete očekivati da će Vaše telo biti izloženo ekstremno niskim temperaturama u kontrolisanoj okolini. Ova terapija koristi suvi ekstremni hlad kako bi se postigao terapeutski efekat.

Tokom tretmana, može se koristiti lokalna ili celokupna krioterapija, u zavisnosti od Vaših potreba. Izlaganje hladnoći stimuliše protok krvi, ublažava upalu, smanjuje otok i poboljšava oporavak. Takođe, može se osetiti blago trnjenje ili hladnoća tokom tretmana, ali to ne bi smelo da bude neprijatno.

Krioterapija je brza i bezbolna procedura koja se obično završava za nekoliko minuta. Nakon tretmana, možete osetiti trenutno olakšanje, poboljšanu pokretljivost i opuštanje mišića. Otkrijte benefite krioterapije u našem centru i kontaktirajte nas da biste zakazali Vašu konsultaciju.

Kako deluje Krioterapija?

Povećava prokrevljenost regije koja se tretira

Deluje analgetski (smanjuje bol)

Ubrzava zarastanje mišića

Deluje antiedematozno (smanjuje otok)