Infrared Lamp

Infracrveno zračenje

Line3

Šta je Infracrveno zračenje?

Infracrveno zračenje je vrsta medicinskog tretmana koja koristi infracrvenu svetlost za lečenje različitih medicinskih stanja. Ova terapija se može koristiti za ublažavanje bolova, smanjenje upala, poboljšanje cirkulacije krvi i ubrzavanje procesa zaceljivanja.

Infracrvena terapija se može primenjivati lokalno, na određenom području tela, ili na celom telu. Ovaj tretman je bezbolan i neinvazivan, što ga čini popularnom opcijom za lečenje raznih stanja.

Infracrvena terapija može takođe da poboljša funkciju mišića i zglobova, kao i da poboljša opšte stanje organizma. Naši stručnjaci su tu da Vam pomognu da pronađete najbolje rešenje za Vaše specifične potrebe.

Tokom infracrvene terapije, možete očekivati da će Vam biti usmerena infracrvena svetlost na područje koje se tretira. Ovo može izazvati blago zagrevanje ili prijatan osećaj na koži, ali ne bi smelo da bude bolno. Trajanje infracrvene terapije može varirati u zavisnosti od vrste terapije i specifičnih potreba pacijenta, ali obično traje oko 20-30 minuta.

Tokom tretmana, možete se opustiti i udobno se smestiti, dok terapeut prilagođava nivo intenziteta infracrvene svetlosti u skladu sa Vašim potrebama.

Infracrvena terapija je neinvazivna i sigurna procedura koja se često koristi u fizioterapiji za ublažavanje bolova i poboljšanje funkcije Obratite se našim stručnjacima da biste saznali više o tome kako ova terapija može pomoći u lečenju Vašeg specifičnog medicinskog stanja.

Kako deluje Infracrveno zračenje?

Smanjuje bol

Ublažava nelagodnost i napetost mišića

Ubrzava obnavljanje tkiva i smanjuje grčeve mišića

Smanjuje otok

Poboljšava lokalnu cirkulaciju

Pomaže u zarastanju mišića i tetiva nakon povreda