O nama

Osetite radost pokreta bez bola i ograničenja! Individualnom pristupom do trajnih rezultata

Line3

Iskusite moć personalizovane fizikalne medicine i rehabilitacije!

Želimo da vašem telu pružimo najbolje, jer verujemo da zdravlje nije samo odsustvo bolesti, već i sposobnost da se živi punim plućima.

Naša vizija je da u malom gradu pružimo vrhunsku uslugu fizikalne medicine i rehabilitacije.

U VitaPhysio centru, posvećeni smo ne samo Vašem fizičkom zdravlju, već i Vašem emocionalnom i mentalnom blagostanju. Radimo sa Vama na razvoju personalizovanog plana lečenja koji se bavi Vašim specifičnim problemima i pomaže Vam da postignete trajne rezultate.

Vitaphisio Tim Ksenija Stevanovic
Vitaphysio

Svakom pacijentu prilazimo individualno...

Svakom pacijentu prilazimo individualno, uz pomoć najsavremenijih aparata i najraznovrsnijih programa vežbi. 

Od fizikalne terapije i manualne terapije, do elektroterapije i terapije udarnim talasima, naši stručnjaci će Vam pomoći da se oslobodite bola, jačate svoje mišiće, poboljšate držanje tela i konačno živite život bez ograničenja.

Zakažite svoj termin u VitaPhysio centru za fizikalnu terapiju i prepustite nam brigu o Vašem zdravlju.

Učinite prvi korak ka boljem i zdravijem životu danas!

VitaPhysio Centar

Pogledajte kratak video o nama

Naša vizija je da u malom gradu pružimo vrhunsku uslugu
fizikalne medicine i rehabilitacije.

Naš tim profesionalaca

Radimo sa Vama na razvoju personalizovanog plana lečenja koji se bavi Vašim specifičnim problemima i pomaže Vam da postignete trajne rezultate.

NAŠA FILOZOFIJA

  • Pokrenite svoje telo - povratite svoj život
  • Individualnom pristupom do trajnih rezultata
  • Fizičkim zdravljem do mentalnog blagostanja
  • Verujemo da je Vaše fizičko zdravlje osnova Vašeg opšteg blagostanja. Specijalizovani smo za pružanje personalizovanih usluga fizikalne medicine i rehabilitacije koje su prilagođene Vašim jedinstvenim potrebama i ciljevima. Naš tim stručnjaka posvećen je tome da Vam pomogne da oživite svoje telo i povratite svoj život.

  • Bez obzira da li se oporavljate od povrede, upravljate hroničnim stanjem ili želite da unapredite svoju fizičku formu, nudimo niz najsavremenijih terapija i tretmana koji Vam mogu pomoći da postignete svoje ciljeve. Uz kompletno personalizovani program ili plan lečenja pomažemo Vam  da postignete trajne rezultate.

  • Razumemo da je Vaše vreme dragoceno i zdravlje neprocenjivo. Zato smo posvećeni pružanju tople  atmosfere koja Vam pruža osećaj sigurnosti od trenutka kada zakoračite u naše prostorije. Posvećeni smo pružanju izuzetne nege koja ne samo da se bavi Vašim fizičkim potrebama, već podržava i Vaše emotivno i mentalno blagostanje.